Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “MijnTweet; maak je eigen Shelby GT500”

 1. Martin

  Wie kan mij helpen om te weten te komen waar de kaartsymbolen Harten,Schoppen,Klaver,Ruiten te vinden zijn en deze in hun kleur weer te geven in Pages. Ik heb geprobeerd via EMOJ ,maar op geen enkel icoon zijn deze te vinden. BVD.

 2. Anneke Jongebreur

  @ Martin . Je hebt de vraag al eerder gesteld op deze site. ♠ ♥ ♣ ♦ hier staan ze maar ze komen niet in kleur. In pages heb ik ze wel in kleur. Ik leg het uit bij jouw eerste opmerking hierover.

  1. Martin

   Hallo Anneke,

   Bij het van links naar rechts scrollen kwam ik de 4 symbolen tegen.
   Hartelijk dank voor je hulp, ben er erg blij mee.
   groet Martin D.

 3. Martin

  Hallo, Ik heb dit keer een probleempje met Pages 09 op de iMAC versie Lion
  Tijdens het typen is er iets veranderd… zodra ik op de spatieknop druk,krijg ik een rode stippellijn onder de letter/cijfer/woord….. (niet te verwarren met onderlijning) krijg het niet in orde, wie kan mij helpen hiermee ?
  Bvd
  Martin

Reageer