Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “MijnTweet; mooie teksteditor, KWrite, tijdelijk gratis”

  1. Anneke Jongebreur

    @Seltjur: Is inderdaad een vlotte tekstverwerker. Ik vraag me het volgende af. Als dit de enige tekstverwerker is op je ipad en er komt een .doc binnen kan je het bestand dan ook openen. Het zijn nl txt-bestanden. Ik heb nu pages etc erop en kan het niet uitproberen. Wel werkt het prima met dropbox en printen gaat ook uitstekend. In dropbox werd automatisch op mijn ipad en mijn imac ook een map aangemaakt met de naam apps. Daarin stond Kwrite en het bestand dat ik gemakt had.

  2. Anneke Jongebreur

    Sorry, ik bedoelde teksteditor. Daar zit misschien ook direct het verschil met mijn voorgaande vraag.

Reageer