Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Mirror je iPad, via Apple TV, naar je TV”

 1. Storm

  Hoi Sjeltur,
  ik gebruik sinds kort ook Apple tv2. Ik ben er vol lof over. Ik heb nog geen film gehuurd (dat heb ik ook met UPC) maar de trailers draaiden vlot.
  Muziek van de ipad of van de pc (met iTunes) via de ipad werkt ook goed.
  Alhoewel ik heb nog steeds een groot probleem met iTunes, het vreet mijn hele processor geheugen op van mijn pc met XP maar ook van mijn laptop met Windows 7, waardoor ze vaststaan. Zolang ik de apple tv2 in de originele staat houd moet ik de films die ik heb converteren. Dit heb ik nog niet uitgeprobeerd vanwege iTunes probleem. Real racing 2 HD werkt goed op een enkele hapering na.

  Groetjes, Storm

 2. Mirror je iPad, via Apple TV, naar je TV | Apple Nieuws NL | Scoop.it

  […] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } https://www.mijnipad.net – Today, 8:11 […]

 3. Muziek afspelen vanaf nas met randomfunctie - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

  […] Ik heb zelf geen Apple tv dus weet niet of je direct op de Apple tv ook je NAS kunt benaderen. Maar goed, dan zou je ook de app niet nodig hebben. Wat zou moeten werken is om de film te kijken op je iPad en je beeld van je ipad door te zetten naar je Apple tv. Daar kun je heel veel over vinden op het internet, bijvoorbeeld Mirror je iPad, via Apple TV, naar je TV […]

Reageer