Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Op iPad correcties in tekst maken”

  1. Truus

    Ik wil hier toch ook even mijn “ontdekking” schrijven. Gisteravond was ik een boek aan het lezen in iBooks en daar kwam ik een woord tegen, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik activeerde het woord om te kopiëren, maar toen zag ik dat ik het ook direct op kon zoeken dmv Google of direct in Wikipedia. Ik wist deze functie niet en ik kwam hem hier ook niet tegen. Maar wellicht is het bekend bij meerderen. Ik wilde het toch even vermelden.

  2. Truus

    Gooi mijn bericht dan maar weg, ik wil jou echt alle eer gunnen!

Reageer