Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

2 responses to “PDF’s versturen vanuit iBooks”

 1. Jacques

  Beste Sjeltur

  Naar ik hoop een nuttige tip voor de gebruikers van cloud diensten zoals Dropbox, Skydrive, Box etc.
  Ik merkte dat bij regelmatig gebruik van deze diensten het geheugen gebruik van mijn IPad2 flink vol liep. De oplossing is wel erg simpel: gewoon de app verwijderen en weer opnieuw installeren! Er gaat immers niets verloren omdat het elders opgeslagen is.
  De app’s zelf zijn maar heel klein, maar iedere keer als je het gebruikt slaan ze de gedownloade informatie op en belasten ze toch je geheugen flink.
  Als liefhebber van stripboeken gebruik ik de “cloud” als boekenkast voor het lezen van de strips. Als lees app gebruik ik “comicbooklover”. Die ondersteund in de tab “transfer” de meeste clouddiensten zoals Box, Dropbox,Skydrive, en Google drive. Even aanklikken en na een paar seconden kun je al aan je nieuwste stripverhaal beginnen.
  Comicbooklover kan overigens prima overweg met heel veel bestandsformaten zodat je er ook moeiteloos tijdschriften en dergelijke mee kunt lezen.
  Groet
  Jacques

 2. Luc

  Nu heb ik volgende vraag.

  Is het mogelijk om 1 pagina te versturen van een PDF file vanuit iBooks?

  Momenteel maak ik telkens een foto en verstuur deze vanuitFoto’s maar dan heb ik geen PDF meer
  Groeten,
  Luc

Reageer