Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Persoonlijke HotSpot; iPhone4 en je iPad – WiFi sharing”

 1. Peter Eijkhout

  Ik heb eeb Iphone4 met iOS4.3 maar die optie “persoonlijkehotspot” zie ik niet bij Instellingen staan. Ik heb een zakelijk vodafone abonnement, kan het daaraan liggen?

 2. Sjeltur

  Tot nu toe ben ik gemengde reacties tegenkomen op deze vraag; sommige mensen hebben het wel in beeld – maar kunnen het niet aanzetten. MAAR er zijn ook veel mensen die de optie gewoonweg niet in beeld krijgen – omdat hun provider het niet toestaat…

  Hoe dit dan werkt…..GEEN IDEE…..
  Als ik jou was; zou ik eens navraag doen bij Vodafone…
  (en het misschien ook hier even vertellen.. 😉 )

 3. Aaffiena

  Net contact gehad met kpn, hun ondersteunen dit, omdat er een gebruikers limiet ingesteld is maakt het kpn niet uit hoe je de bundel op maakt , op is op is hun visie

Reageer