Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Problemen met je iPad? Behandel hem als een PC”

 1. Mies

  Ik heb voor mijn vader een iPad gekocht met T-mobile prepaid kaart erbij. Ik krijg het echter niet aan de praat. De APN-instellingen volgens mij goed ingevoerd, maar ik moet me nog aanmelden bij Tmobile via de iPad via internet, maar als ik Safari start krijg ik steeds de melding dat de server niet meer reageert. Wel heb ik eenmalig heel snel http://www.nu.nl kunnen lezen, dus volgens mij gaat er maar een kleinigheidje mis. (Of heeft Tmobile vandaag een storing?? ) Ik wil ‘m graag morgen met Kerst ingepakt geven, dus als iemand vanavond nog tips kan geven….

 2. Maud Moon

  Ik heb een ipad 3 en als ik een app wil openen zie ik een korte zwarte flits, maar hij opent niet. Wat moet ik doen???

 3. Ger Valkenburg

  Mijn ipad was bezig met de nieuwe update inladen.
  hij was voor 3/4 klaar. Nu heeft hij zich opgehangen.

  de tijdbalk en het apple logo is zichtbaar. MAAR HIJ DOET NIKS MEER !!!!
  Ik krijg hem ook niet uitgezet.

  Wat is de oplossing ?

Reageer