Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

One response to “Safari; maak je eigen beginscherm, met favoriete links”

  1. Himant

    Ik graag een bestand uit de favoriet verwijderen maar het lukt mij niet.
    iPad Apple steurtje favoriet, Google enz. Maar als ik steurtje favoriet tuche kom nog een keer favoriet. Daar is mail die wil verwijderen maar het lukt mij niet. Wat doe ik dan fout? Samenvatten: bij favoriet is nog een favoriet bij gekomen Boek / Bril en @. Zodra je op de bril icoon tip dan verschijn de favoriet en daar is bestand die ik verwijderen. Kunt u mij helpen AUB.
    Vriendelijke groet

    Himant

Reageer