Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “Spotify; streamen met AirPlay”

 1. Eylard Wurpel

  Hi

  Ik probeer dit al een paar keer aan de praat te krijgen, maar er komt helaas geen geluid uit 🙁

  Ik heb Spotify premium en kan Airplay op mijn iPad kiezen. Vervolgens zie ik de nummers die op mijn iPad worden afgespeeld ook op mijn Sony Bravia verschijnen, maar zoals gezegd geen geluid.

  Als ik Uitzending gemist vervolgens via Airplay wil afspelen, heb ik gewoon meteen beeld en geluid.

  Het zal wel iets kleins zijn wat ik mis / niet doe, maar ik heb geen idee wat het is. Iemand een idee?

 2. Eylard Wurpel

  Damn, het was dus inderdaad iets heel simpels… 😛

  In ieder geval heel erg hartelijk bedankt voor je hulp en snelle reactie! We hebben muziek 🙂

 3. Hugo

  Heren ik heb hetzelfde probleem, 2 weken lang gaat het goed vervolgens doe ik een update van mij aptv en alles doet het behalve mij spotify via zowel iPhone 5 als iPad 3, nog meer tips? Zit al twee dagen te prutsen

  Hoor het graag

Reageer