Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

9 responses to “Stream Spotify via AirPlay, op je iPad”

 1. jeppa

  Ik ben nou toch ook wel erg benieuwd naar spotify. las alleen hier http://www.spotifydownload.nl dat je verschillende pakketten hebt. Weet jij of je bij die gratis versie veel reclame hebt?

 2. Marc

  Bedankt voor het advies.
  Maar je kunt dan nog niet meerdere AirPlay speakers aansturen, telkens maar 1.
  Is er een mogelijkheid om er meerdere te gebruiken?

  1. Mark

   Hallo,

   Volgens mij kan dat alleen maar via itunes op mac of pc. Schijnt te maken te hebben met dubbele streaming die de accu van je ipad of iphone anders leeg trektl.

 3. William

  Ik stream Spotify via iPad naar Apple TV (2) maar loop continue tegen probleem aan dat dit niet lukt. Als je binnen Spotify kiest voor Apple TV stopt de muziek en valt app terug op afspelen via de iPad. Vreemd genoeg heb ik dit niet als ik video’s van youTube of Vimeo vanaf iPad stream naar Apple TV. Dan geen centje pijn.

 4. Albert

  Heb ook een Spotify Premium abonnement, een Airport Express en een iPad.
  Heb de Airplay zojuist ingesteld en het knalt heerlijk de speakers van m’n stereo uit!
  Bedankt voor de tip!

 5. Download Spotify

  Hallo Jeppa,
  Er zijn 3 verschillende Spotify abonnementen waarbij de unlimited en premium geen reclame hebben. Anders kan je op http://www.downloadspotify.nl kijken voor meer info.

Reageer