Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

7 responses to “Streetview zit in “kaarten” van iPad”

 1. nawano

  Beste allemaal,

  Ik heb sinds vandaag een ipad aangeschaft en probeerde direct deze app uit, dit werkt uiteraard prima echter heb ik nu alleen het probleem dat ik de rode pinnetjes om de een of andere manier niet krijg verwijderd?? Kan iemand mij helpen??

 2. Ellen

  Wat doe ik als ik de streetview optie niet zie bij het rode pinnetje?
  Ik zie alleen de “i” rechts ???

 3. Rudi

  Ik heb het zelfde probleem. Ik heb sinds gisteren een ipad3 en heb bij thuiskomst “kaarten” eens bekeken en toen had ik het oranje manneke wel en had ik streetview. Vandaag, een dag later staat i.p.v. het manneke telkens een autoke. Alvast bedankt voor de reacties.

 4. Jeroen

  Ik heb sinds kort de ipad3. In kaarten heb ik een route aangegeven. Nu wil ik die route wijzigen. In Google maps kun je het verslepen. Je ziet dan een balletje op de route en versleept die dan naar een andere straat. Op de iPad in kaarten lukt mij dit niet. Kan het soms niet?

  Groetjes.

 5. Appler

  Geen paniek mensen dat is volkomen normaal…zowel de ‘youtube’ app als ‘kaarten’ bij de nieuwe ipad3 (of geupdate ipad 2) zijn verdwenen, dat is volkomen normaal, je kunt er niets aan doen tenzij je bewust gaat downgraden naar een versie lager van besturingssysteem (iOS). Voorlopig verliezen we dus deze functies 🙁 heeft temaken met de licenties die verlopen zijn tss Apple en partnerbedrijven. As ik dit wist had ik mijn ipad2 ook niet geupdate maar was ik bewust bij de oudere gebleven! Mis die apps echt.

Reageer