Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Taalinstelling met fysiek toetsenbord instellen op je iPad”

 1. peter bol

  ik heb het volgende probleem,

  voor aankopen in de app-store heb ik een adres in Frankrijk moeten opgeven omdat ik daar mijn bankrekening heb. Nu heb ik een Franstalige store, terwijl ik Nederlands-sprekend ben. Hoe verander ik de voertaal in de app-store op mijn i-pad?

 2. Wouter

  Hoi,
  Ik heb een iPad maar de app store staat ingesteld op Amerikaanse taal ik wil dat graag naar het Nederlands.
  Ik weet niet hoe dat moet, kunt u dat uitleggen aan mij.

  Ik hoor graag van u.

  Wouter

Reageer