Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Tekst uit email snel forwarden op iPad”

 1. Karani

  Hallo , ik heb mijn vraagje al eerder gesteld maar kan het nergens meer vinden. Namelijk, ik krijg nu altijd lege mails binnen terwijl ze op mijn Iphone wel perfect binnenkomen met tekst en met bijlagen. Wat die ik fout of hoe kan ik dit herstellen? Alvast bedankt voor uw reactie, Karani

 2. Sjeltur

  Heb je al geprobeerd om je complete email account te verwijderen en opnieuw te ‘installeren’?
  Het is iets wat bij mij wel eens wil voorkomen bij emails, met alleen maar een bijlage(zonder tekst), dan verdwijnt bij mij de bijlage.
  Account verwijdert en opnieuw erop gezet heeft geholpen.
  Moet je natuurlijk wel de email als imap of exchange hebben, bij pop verwijder je dan ook de emails.

  1. Karani

   Ik heb men ipad volledig afgezet en terug op gezet en blijkbaar krijg ik mijn mails nu terug normaal binnen . Heel erg bedankt voor uw reactie !

Reageer