Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

22 responses to “Thuisdeling; Home Sharing op je iPad”

 1. Serena

  Alles netjes ingevuld, maar geen ‘huisje’ te bekennen op mijn iPad!!!

 2. Serena

  Uiteraard is alles helemaal up to date… Je kent me!!!

 3. Serena

  Ook hier alles over dezelfde router… Schiet mij maar in de kerstboom!!!

 4. Jurgen

  Muziek streamen uit itunes werkt uitstekend. Echter hoe kan ik video’s streamen? Lukt dat ook met dvds vanaf de imac?

 5. Bluetooth probleem iPad - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

  […] met 'AudioGalaxy' – op je iPad installeren EN op je computer. OF je gaat gebruik maken van Thuisdeling op je iTunes en dan je muziek dus delen met je iPad. __________________ ~~~~~~ https://www.mijnipad.net […]

 6. Bas

  Rund kon het maar niet vinden werkt super

 7. De Visser

  Hej,

  Ik heb een iPad 3 16gb n iPhone 32 gb. Beide apparaten staan geregistreerd op mijn pc met iTunes en werken via de router.

  Nu luid mijn vraag:

  Is het ook mogelijk om de bestanden vanaf de iPhone naar de iPad te streamen/delen. Zonder de tussenkomst van de pc.
  Het is immers thuisdeling ( genoemd ).

  Of dien ik een en dezelfde gegevens te kopiëren naar zowel de iPhone als iPad ?
  Beetje nutteloos dacht ik zo.

  Bij voorbaat dank,

 8. De Visser

  Misschien domme vraag hoor :$

  Zover ik weer is thuisdeling dat je bijvoorbeeld films en muziek van je pc kan “streamen” en/of delen met je iPod/iPhone/iPad. Maar mijn vraag is dan meer of dat ook tussen de apparaten kan zonder tussenkomst van de pc.

  Bijvoorbeeld:

  Ik heb de complete collectie van Elvis in muziek op de iPhone staan, kan ik deze dan streamen/delen met de iPad, zodat deze op de iPad afspeelbaar is i.p.v op de iPhone.

  Nogmaals bedankt ook voor de snelle reactie

  P.S. Deze apparaten zijn allemaal op dezelfde router

 9. De Visser

  Hartelijk dank, nu weet ik in ieder geval welke richting ik op moet zoeken en de app arriveer staat inderdaad niet in de AppStore.

 10. Beech70

  Maar wat je hierboven beschrijft werkt dus niet, hè. Ik vind het verloop van de discussie wat onduidelijk omdat het onderwerp is streamen van video van je iMac naar je iPad en er dan iemand verder gaat van iPhone naar iPad uitwisselen.

 11. Beech70

  Ik ben nog wat aan het experimenteren geweest en heb ook deremote app gebruikt.
  In ieder geval heb ik nu in de Video App een tabblad Gedeeld en als ik iTunes heb geopend op mijn iMac dan zie ik mijn bibliotheek en kan ik films gaan bekijken vanaf mijn computer op mijn iPad.

 12. Beech70

  Air Video gebruik al jaren.
  Bedankt voor de reacties. Ik kwam hier omdat op een ander forum (http://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/133702-films-itunes-op-imac-afspelen-op-ipad.html) deze discussie werd aangezwengeld.

Reageer