Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

8 responses to “Tijd om iPad te verkopen; maak hem helemaal leeg!”

 1. eRwin

  Ik wil toch even reageren op de hysterie die nu uitbreek onder vele iPad 1 eigenaren. Marktplaats stond binnen 1 uur vol met ipads ( grappig, de meeste worden zelden gebruikt) mijn vraag is echter is het wel waard die paar honderd euro voor een iPad 2 ? Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn iPad 1 3G 32 . Maw ik ben nog ( steeds) niet overtuigt om rapido over te stappen naar nummer 2 . Maar gezien de berichten ben ik volgens mij wel de enigste .

 2. Barry

  Ik sluit me bij je aan, de enige reden die ik kan bedenken is dat de iPad2 sneller en grafisch krachtiger is maar voor de andere vernieuwingen hoef ik geen iPad 2. Ik vraag mij alleen of de nieuwe Apps die vanaf nu gaan uitkomen nog werken op mijn iPad 1…

 3. Anneke

  Bij het tabje “mijn ipad” heb ik de vraag ook al gezet. Moet je nog iets doen met je serienr. De mijne staat bij apple/support. Ik heb mijn ipad1 per 25/3 verkocht en de nieuwe eigenaar kan anders de ipad niet registreren. Er zit ook nog garantie op.Misschien kan alles wat met een nieuwe ipad heeft te maken in 1 bericht gezet worden.

 4. Anneke

  Net gebeld met apple.
  Je moet het volgende doen: typ in de adresbalk van je browser: supportprofile.apple.com en log in met je apple id.Ga naar b.v. naar je ipad. Daar staat ook je serienummer bij. Je kan de hele ipad verwijderen en de nieuwe toevoegen. De koper kan dan zonder problemen zijn/haar net van jouw gekochte ipad registreren.

 5. Anneke

  Sjeltur, wat ook kan is, ga naar herstel (fabrieksinstellingen dus) en kijk daarna of je ipad registratie weg is volgens bovenstaande site. Dan weet je gelijk of het gelukt is en valt er niets meer te verwijderen.
  Daarna mijn ipad2 aan de Imac hangen en kijken of deze verschijnt bij de registratie. Dit gaat volgens mij automatisch, want ik heb het zelf nooit gedaan.
  We komen er dus wel uit. En dat voor een oma van 65. ha ha

Reageer