Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

26 responses to “Geluid uit/aanknop op je iPad (iOS4.2.1)”

 1. Alex

  Waar kan ik de knop vinden voor het uitzetten (aanzetten) van de systeemgeluiden vinden? Sinds de nieuwe update is er geen geluid meer bij ontvangst en verzenden van email/ toetsenbordklik.

  Bij voorbaat dank,

  Alex

 2. Alex

  Bedankt voor je snelle reactie. Het geluid is weer terug.

  Mvgr

  Alex

 3. Jurian

  Ok, maar weet iemand hoe ik geluid uit mijn koptelefoon krijg? Als ik het stekkertje er in stop hoor ik de muziek nog steeds uitde luidspreker en niet via de koptelefoon!

 4. Jurian

  Dankvoor je reactie, maar het heeft niet geholpen. Hoes eraf, andere koptelefoon, harde reset, maar nog steeds geen effect. Dan maar terug naar de Apple winkel.

 5. Jurian

  Net terug uit de winkel. Ik bleek het stekkertje er niet ver genoeg in te hebben gestopt! Zat ook wel erg stroef maar dat hoort blijkbaar zo. Toch iets te voorzichtig geweest. Nu werkt het in ieder geval weer.

 6. Gisela

  Hoihoi,

  Ik heb het volgende probleem: ik heb gisteren met de koptelefoon naar music geluisterd op mijn ipad. Stekker van de koptelefoon eruit gehaald en de ipad uit gezet. Nu “denkt” de ipad dat de stekker er nog steeds in zit en hoor ik geen geluid meer. Ik heb een harde reset al geprobeerd maar dit heeft niks geholpen en ik de ipad denkt nog steeds dat de koptelefoon is aangesloten. Wat doe ik fout?

 7. Ton

  mijn aan en uit knop voor geluid werkt niet hij blijft gewoon muziek geven als ik hem uit zet.Ook al een harde reset gegeven maar niks werkt.
  Het is wel als ik mijn koptelefoon er in steek dan is het geluid van ipad uit.
  Weet iemand wat dat kan zijn.
  M.V.Gr ton

 8. Ton

  Heel hartelijk bedankt Sjeltur voor tip weer een zorg minder
  V.Gr Ton

 9. Peter vaner

  Vandaag heeft google zijn logo vervangen door wat gitaarsnaren als eerbetoon aan Les Paul. Op mijn imac kan ik ze horen, op mijn ipad niet. Staat er knopje verkeerd?

  Groet pvaner

 10. Sjeltur

  Hoi Peter – yep – weer een leuk idee van Google uh..??

  MAAR; we hebben het hier gechecked…; het werkt op niet één van de iPads… 🙁

  Gemiste gitaarkans van Google….!

  (HEEEEL JAMMER)

 11. Ghislaine

  Ga naar instellingen-algemeen- rechts staat : functie zijschakelaar….die vink je aan op geluid. Daarna heeft de zijschakelaar op de iPad de geluidfunctie.zijschakelaar gebruiken !!!

 12. Fransje

  Bij mij verdween het 🎧 teken toen ik de Bluetooth uitzette. Daarna had ik gewoon weer geluid via de speaker van mijn iPad mini (4).

Reageer