Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “Track and Trace; zorg dat de dief het niet kan uitzetten”

 1. Roger

  Beste Sjeltur,

  Als eerste dank voor de tip inzake het aanpassen van je beperkingen op je Apple devices. Ik heb meteen mijn instellingen aangepast. Het enige waar ik niet uitkom is dat mijn iPad een beperkingscode heeft. Waar kan ik deze code instellen/wijzigen? Ik kan dit nergens vinden. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage.

  Groet,
  Roger

 2. Amanda

  Ik heb een probleem. Door problemen met update van apps zijn we aan het goochelen geweest met diverse Ipads. Nu is de ipad van mijn zoon gekoppeld aan mijn apple ID (geen probleem) en aan de ICloud Account van mijn buurvrouw. We krijgen haar ICloud niet meer van zijn Ipad. De beperkingscode van mij en van haar werkt niet op zijn Ipad…… Zelfs bij het opnieuw instellen van de Ipad wordt om deze code gevraagd. Dus dat gaat ook niet!
  Help, kan iemand ons helpen?

Reageer