Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

14 responses to “Twee manieren van emails deleten op je iPad”

 1. ronald

  ik gebruik de 2e optie maar blijf het waardeloos vinden dat er geen [select all] knop is..vooral als je erg veel emails krijgt moet je ook erg veel stuk voor stuk aanvinken om te verwijderen.Bovendien moet je ze ook nog ‘s( en oom de verzonden e-mails) uit je prullenbak verwijeren ( okee dat gaat dat wel weer in één keer)

 2. Gerrit

  Wanneer ik manier 1 kies krijg ik de tekst ” archieveren” ipv delete. Hoe kan dat ?

 3. joris

  ik gebruik een andere manier: het prullebakje rechts boven in het scherm als ik een mail gelezen heb…

 4. Ruben

  Alledrie de mogelijkheden zijn bij mij bekend, echter er is nog een vierde…….

  Die van mij gooit de email automatisch weg….:( Is ook niet meer terug te vinden, terwijl automatisch verwijderen op “nooit” staat.

  Overigens hanteert ik twee email accounts en bij beide verdwijnen ze. Op mijn iPhone gebruik ik zelfs 3 accounts, en daarvan is er maar 1 account waar ze spontaan verdwijnen……:(

  Iemand suggesties.

 5. Thea Burgers

  Bij het blauwe envelopje staat een rode cijfer één, het teken dat ik een mailtje heb, maar in mijn mailbox zit niks! Hoe kan ik dit cijfer verwijderen?

 6. Thea Burgers

  Bij het blauwe envelopje staat een rode cijfer één, het teken dat ik een mailtje heb, maar in mijn mailbox zit niks! Hoe kan ik dit cijfer verwijderen?

  Bij het invullen van deze vraag krijg ik de melding: je reactie wacht op moderatie.
  Wat betekent dit?

 7. els

  Hoe kan je DEFINITIEF mails verwijderen op ipad ?
  Het is namelijk zo als je bij “zoeken” een naam intikt dat je nog mails terug kan oproepen van die persoon , ook al zijn die al verwijderd uit een postbus en uit de prullenbak .
  Wie kan mij helpen aub

 8. Sjeltur

  Van welk email service maak je gebruik?

 9. els

  bedoel je dan welke provider ?
  Hotmail

 10. Sjeltur

  Ja – ik had gehoopt dat het bijvoorbeeld Gmail zou zijn, daarvan weet ik het echt te vinden.

  Maar ik ben er behoorlijk zeker van dat je het ‘hier ergens moet zoeken’;

  – Instellingen
  – Email Contacten Agenda’s
  – klik bij ACCOUNTS op je email
  – dan Account
  – ‘Geavanceerd’
  – kijk waar ‘verwijderde berichten in terecht komen’, sommige zetten dit in ‘Archief’, dat moet dus Verwijderd zijn.

  MAAR wat je Hotmail/Outlook.com er daarna mee doet – is mij onduidelijk en ik kan het eigenlijk ook niet terugvinden bij Windows.
  Meeste hebben een regel van ‘na 30 dagen verwijderen’…..

 11. andre

  Grapig is het wel oke ik ben niet zo goed inschrijven maar zal me best doen.
  heb zin kort een ipad. door dat ik beeld zorg nodig had nu mocht ik deze ook prive gebruiken en plaatsen daar door me mail account er op ik krijg gelijk door de twee duizend mails in me inbox na alles met de hand stuk voor stuk eraf gehaald te hebben kwam er na een poos weer door de 2000 mail binnen na veel zoek werk op internet kom ik er achter dat dat er niet veel anderen oplossingen waren dan op de wijze dat ik het deed maar let op dit kan anders als je bij ziggo zit
  letop letop met wat ik je nu vertel haal je in een klap je mail box leeg van je ipad
  wie weet werkt dit ook bij anderen maar ga naar ziggo mail toelogin verwijder daar al je mail en letop al je mails op je ipad worden teglijk mee verwijderd probeer het uit zal ik zeggen en laat maar horen hoe het s afgelopen bij mij werkt het prima zo proberen is op eigen risco

  wat een uitvinding he groetjes van dreke doeiiiiii

Reageer