Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

13 responses to “Updates van Pages, Numbers en Keynote ook beschikbaar”

 1. Henk Schaap

  Pages, Numbers en Keynotes: ik krijg nu de melding > werkt niet op de iPad.

  1. Henk Schaap

   Pages, Numbers en Keynote: het werkt nog steeds niet. Een dergelijk probleem had ik ook toen ik overging van Snow Leopard naar Tiger: iWeb was niet meer toegankelijk. Webpagina’s konden niet meer bijgewerkt. Daar was ook mooi klaar mee (maar niet heus). Echter, wat schetste mijn verbazing: onlangs kwam er een update en sinds vorige week kan ik mijn webpagina’s weer bijwerken.
   Hopelijk komt er ook binnenkort (liever vandaag dan morgen natuurlijk) een update zodat we Pages, Numbers en Keynote weer kunnen gebruiken.

 2. chris

  ik ook ben ik klaar mee kan ik niet meer update

 3. chris

  is toch eigelijk van de zotte dat page niet meer te update valt is potdomme hun eige maaksel

 4. Henk Schaap

  Dit is werkelijk te gek. Apple en iPad: zo vooruitstrevend als wat. En dan dit.

  In mijn update (App Store) staan nu vijf programma’s: Numbers, Opening – iPad 2 edition, Keynote, Pages en Crops. Bij al deze programma’s krijg ik de melding: Deze app werkt niet met iPad.

  Belachelijk.

  Henk

 5. Feja

  HELP! De update voor Pages wilde niet en zei:werkt niet met ipad…(??!!)
  Verwijderd om opnieuw te installeren, maar lukt niet. Krijg dezelfde melding. Weg Pages. Wat nu??

 6. Marko

  Er is nog steeds niks te doen met Keynote?

  Fijn, ik heb hier presentaties op gemaakt. Wat nu?
  Ik was erg entousiast over keynote. Helaas kan ik dit nu niet meer aan mensen vertellen. En een presentatie geven gaat dus nu niet!

  Thanks keynote!
  Zou hier een oplossing voor komen?

 7. Henk Schaap

  Oef oef: dat heeft veel tijd, inspanning en moeite gekost om iOS 5 geinstalleerd te krijgen. Ook met de nieuwste versie van iTunes regende het foutmeldingen. Maar, het is uiteindelijk gelukt.

  Daarna een hele klus om alles weer opnieuw te installeren. Apps kun je eenvoudig terug plaatsen. Maar websiteverwijzingen die ik in het beginscherm had geplaatst en vervolgens in mappen had opgeslagen, moesten stuk voor stuk opnieuw worden binnen gehaald. Dat betekende soms graven in het geheugen.

  Boeken: deze moesten ook allemaal opnieuw worden gedownload c.q. geopend. En iUSB Disk moest ook weer vanaf het begin worden opgebouwd.

  Na bloed, zweet en tranen werkt alles nu weer.

  Henk

Reageer