Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Vanuit Contacten het adres op een kaart openen”

 1. Serena

  Net even mee zitten spelen op de iPhone. Daar werkt het ook perfect!!!

 2. Herma

  Hi Sjeltur,
  ik gebruik dit reactieformuliertje op je te bereiken, zie geen enkele andere optie binnen je site.
  Ik heb geprobeerd me te registreren voor het forum, maar het lukt niet doordat mijn schuiven van het antwoord op de vraag onderaan niet wordt geaccepteert, terwijl ik het toch echt goed doe. Inmiddels heb ik zoveel geschoven dat ik later maar eens terug moet komen;-)

  Geloof me… het lukt niet! Ik heb alles verder goed ingevuld, wachtwoord voldoen ook aan de eisen, etc.
  Wil je me alsjeblieft even mailen wat ik wel moet doen om te kunnen registreren?
  Noot: Ik heb sinds twee weken een iPad3, m’n allereerste.
  De handleiding is mijn grootste vriend

Reageer