Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Waarom ik geen 16gb iPad neem”

 1. Pierre

  Helemaal mee eens. Ik vond dat 16GB tot nu toe genoeg was. Maar met die betere camera en de verwachting dat ik er ook wel video op wil bewerken, wordt het ook hier 32GB zwart (wit is een dameskleur). Wel met 3G want ik gebruik hem vaak in de trein en hotspotten met de iPhone vind ik dan te omslachtig.

 2. Anneke

  Mijn ipad2 is een 64gb 3g en lang dacht ik de volgende zal 32 gb worden. Van de week had ik nog 20gb over en ik voel er niets voor om dingen die leuk zijn eraf te gooien.
  Maar na alle updates kies ik toch weer voor 64gb. Echt vanwege de vele films die ik erop wil hebben en programma’s zoals pages/numbers etc. Ook heb ik veel boeken erop en muziek. Liever over dan te kort.

 3. Wiko

  Data vrij maken kan ook onder instellingen, algemeen, gebruik en opslag. Veel apps mn nieuws, info, tv gidsen enzv. laten veel onnodige data achter. Door de app hier te openen kan je zien hoeveel er voor documenten/ gegevens gebruikt wordt. Door deze app te verwijderen en weer te installeren, komt er weer veel geheugen vrij. 
  Uiteraard moet je dit niet met games doen.
  Jammer dat mijn iPad wit is, maar ik en mijn vrouw twijfelen gelukkig niet aan mijn mannelijkheid

 4. Hubert

  Na een zwarte ipad1 (van mijn vrouw) een witte ipad2 (van mij, lekker mannelijke kleur en vooral veel mooier ) komt er weer een 64gb, ipad 3 en zeer waarschijnlijk een witte. Errug mooi en dan maar niet mannelijk.
  64 gb is sneller vol dan je denkt. Nog niet vol gekregen, maar 50 gb lukt al aardig en dan staat er nog geen film op. Wel een aantal foto(albums), muziek en veel apps.

Reageer