Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

12 responses to “Zoek je MAC address op je iPad”

 1. Jeannette

  Ben net 10 minuten bezig met mijn nieuwe Ipad installeren. En nu al deze belangrijke info van jou gevonden. Dank!

 2. henny

  Helaas kom ik niet bij het mac adres van mijn nieuwe Ipad. Ik kom niet door het configuratieprogramma heen, bij stap 3 vraagt de Pad al om het netwerk te selecteren, maar dat kan mijn pad natuurlijk niet want ik heb het mac adress nog niet kunnen achterhalen. Ik kom dus simpelweg niet ij Instellingen terecht omdat ik eerst andere stappen moet zetten.
  Help! Wat te doen?
  Henny

 3. henny

  dank je wel voor je snelle antwoord, ik ga het proberen!

 4. henny

  gelukt!

 5. Tony

  Hoe start ik mijn i-pad op zonder netwerk te kiezen,kom niet verder dan stap 3.

  Helppppppppp

 6. Sven

  Bij mij gaat hij via I tunes niet door. KRijg een foto met USB kabel en muziek teken. Beweegt verder niet meer….

  1. frank

   Ik heb hetzelfde probleem, ben je er nog uit gekomen.

   gr Frank

 7. Michelle

  Ben dankzij deze tip al op weg geholpen. Liep ook vast op Itunes pagina 3 set up, maar heb de oplossing gevonden.
  je kunt Itunes op je computer downloaden. dan kun je de Ipad aansluiten en kun je verder met de set up. site http://www.itunes.com/download

 8. Liesbeth

  Hallo. Ik heb een Samsung galaxy s3 mini. Ik probeer met mijn opa verbinding te maken met de mobiele hotspot. Maar ik moet mijn Mac adres van 6 tekens invullen. Mijn wifi adres heeft er 12. Hoe nu verder? Mijn vorig gsm toestel vroeg dit niet, was een Sony xperia

Reageer